Έστειλε… σπίτι της τη Γιουνάιτεντ η εκπληκτική Γουλβς και πάει «Γουέμπλεϊ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστειλε… σπίτι της τη Γιουνάιτεντ η εκπληκτική Γουλβς και πάει «Γουέμπλεϊ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του κυπέλλου Αγγλίας στο «Molineux» και πάει στο «Wembley»!

Στο πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια καλή φάση με τη Γουλβς, να έχει τη μοναδική αξιόλογη στιγμή (43′), με τον Ντιόγκο Ζότα να βγαίνει απέναντι από τον Ρομέρο που τον σταμάτησε.

Στην επανάληψη οι «λύκοι»… δάγκωναν σίδερα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το ότι δεν είχαν την κατοχή, πίεζαν τη Γιουνάιτεντ με τον Ρομέρο ουσιαστικά κρατάει την ομάδα του Σόλσκιερ στο παιχνίδι, με εξαιρετικές επεμβάσεις σε πολύ καλές στιγμές των Χιμένεθ (54′) και Μουτίνιο (58′).

Ωστόσο, μέσα σε έξι λεπτά η ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση.

Την αρχή έκανε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 70’με σουτ μέσα στην περιοχή που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομέρο ενώ, ο Ντιόγκο Ζότα (76′) μετά από ωραία πάσα του Νέβες έφυγε στην αντεπίθεση και αφού… έσπασε τον Σο με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Μάρκους Ράσφορντ, με την Γουλβς να παίρνει σπουδαία πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου Αγγλίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE