Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η ΑΕΛ στα Γιάννενα – Πνιγμένος στο άγχος του ο ΠΑΣ

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η ΑΕΛ στα Γιάννενα – Πνιγμένος στο άγχος του ο ΠΑΣ

Πνιγμένος στο άγχος του ο ΠΑΣ, δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Λάρισα, ούτε κι όταν αυτή έμεινε με 10 από το 74’, με το 0-0 να τον κρατάει σε θέση… υποβιβασμού! Κακή η διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Περισσότερα σε λίγο…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Μιχαήλ Ν., Κάργας, Μιχαήλ Α., Σκόνδρας (77’ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Κάστρο (81’ Γιάκος), Πάντελιτς, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Λεό (62’ Μάνος).

ΑΕΛ (3-4-3): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς (89’ Γκόλιας), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (80’ Ζίζιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Λεοζίνιο (46’ Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE