Πιστεύουν στην ανατροπή

Πιστεύουν στην ανατροπή

Για τον Ερμή ο αυριανός επαναληπτικός με την ΑΕΛ είναι ο αγώνας της χρονιάς μέχρι τον επόμενο.

Οι «φτεροπόδαροι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή μετά το 1-0 με το οποίο έχασαν στον πρώτο αγώνα στο Τσίρειο στάδιο και υπάρχει πίστη από όλους ότι η ομάδα θα περάσει και θα μπει στην κληρωτίδα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ η απουσία του τιμωρημένου Ντε Πίνα, ενώ επιστρέφει ο Ιμπραίμι. Στην ομάδα της Αραδίππου φιλοδοξούν ότι η επιστροφή στο στάδιο «Αμμόχωστος» που θα χρησιμοποιεί απ’ εδώ και πέρα ξανά για έδρα θα είναι γουρλίδικη και θα συνοδευτεί από το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE