KATEXOMENA: Αλαλούμ με όχημα Ελληνοκύπριας – Δύο συλλήψεις

KATEXOMENA: Αλαλούμ με όχημα Ελληνοκύπριας – Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η «αστυνομία» των Κατεχομένων, σχετικά με όχημα Ε/κ γυναίκας που φαίνεται πως κλάπηκε.

Όπως αναφέρει η τ/κ ενημερωτική ιστοσελίδα «Kibrisgazetsi», τα δύο πρόσωπα, o Mustafa Bayır και ο Cuma Bayır πιάστηκαν έξω από γκαράζ, στο οποίο ισχυρίστηκαν ότι έπαιρναν το όχημα της Ελληνοκύπριας γυναίκας.

Η Ε/κ υποστηρίζει ότι το όχημά της κλάπηκε, ενώ οι συλληφθέντες, ότι τους δόθηκε για να πωληθεί.

Οι εξετάσεις της λεγόμενης «αστυνομίας» βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το «δικαστήριο» διέταξε όπως τα δύο πρόσωπα παραμείνουν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων στο 'δικαστήριο':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE