Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω των πορτοκαλιών - Τροχαίες διευθετήσεις μέχρι να καθαριστεί

Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω των πορτοκαλιών - Τροχαίες διευθετήσεις μέχρι να καθαριστεί

Προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, προκαλούν μεγάλες ποσότητες πορτοκαλιών, που έπεσαν από φορτηγό όχημα, που τα μετέφερε, σε σημείο του δρόμου πριν την Ακτή του Κυβερνήτη.

Ο δρόμος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, μέχρι και το ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας, από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE