Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα τα πει στο γραφείο του με τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Κοντονής πήρε ακόμα μια πρωτοβουλία προς την εκτόνωση της κατάστασης στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους προέδρους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα να αποδέχονται το κάλεσμα και να πηγαίνουν το απόγευμα της Τρίτης (03/03) στο γραφείο του κ. Κοντονή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υφυπουργός θα τους τονίσει πως πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ήρεμο τόνο και να σταματήσουν τις ακραίες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως η πολιτεία έχει αρχίσει να πείθεται από τις προθέσεις των παραγόντων του ποδοσφαίρου για βελτίωση της κατάστασης και το πιθανότερο είναι να δώσει το «ΟΚ» στην συνάντηση της Τετάρτης (04/03) για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE