Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα τα πει στο γραφείο του με τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Κοντονής πήρε ακόμα μια πρωτοβουλία προς την εκτόνωση της κατάστασης στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους προέδρους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα να αποδέχονται το κάλεσμα και να πηγαίνουν το απόγευμα της Τρίτης (03/03) στο γραφείο του κ. Κοντονή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υφυπουργός θα τους τονίσει πως πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ήρεμο τόνο και να σταματήσουν τις ακραίες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως η πολιτεία έχει αρχίσει να πείθεται από τις προθέσεις των παραγόντων του ποδοσφαίρου για βελτίωση της κατάστασης και το πιθανότερο είναι να δώσει το «ΟΚ» στην συνάντηση της Τετάρτης (04/03) για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE