Στην πόρτα της ΕΞΟΔΟΥ ακόμη ένα βασικό στέλεχος της «Κυρίας»

Στην πόρτα της ΕΞΟΔΟΥ ακόμη ένα βασικό στέλεχος της «Κυρίας»

Σε προηγούμενο μας δημοσίευμα έγινε λόγος για το έντονο φλερτ ανάμεσα σε Ομόνοια και Σίλντενφελτ.

Δείτε αυτό: Όλο και πιο έντονο το φλερτ Ομόνοια – Σίλντενφελτ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένας παίκτης είναι κοντά στην έξοδο από την Ανόρθωση και πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας Ζοάο Βίκτορ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναμένεται πως θα αποτελέσει παρελθόν με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς που διανύουμε.

Ο 30χρονος άσος ήρθε στο νησί μας τον Ιούλιο του 2015 και έτσι μετά από μια τετραετία θα φύγει από την Αμμοχωστιανή ομάδα.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Χρίστου – Επιμέλεια: Γιώργος Λεωνίδου

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE