Aβέρωφ για ΡΙΚ: Να είναι τύπου BBC και όχι να μεταδίδει σαπουνόπερες – Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Aβέρωφ για ΡΙΚ: Να είναι τύπου BBC και όχι να μεταδίδει σαπουνόπερες – Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Η Ολομέλεια της Βουλής καταψήφισε τον Προϋπολογισμό του ΡΙΚ για το 2019. Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ. Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης τήρησε αποχή.

Ο Προϋπολογισμός του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €34.360.000 και δαπάνες ύψους €34.360.000, απορρίφθηκε με 17 ψήφους υπέρ, 24 εναντίον και 1 αποχή.

 

Προηγουμένως εγκρίθηκαν τροπολογίες για δέσμευση κονδυλίων που μετά την καταψήφιση καθίστανται άνευ αντικειμένου.

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε λόγω του προχωρημένου της ώρας να αναβάλλει τη συζήτηση αρκετών προϋπολογισμών και άλλων νομοθετημάτων για την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Προϋπολογισμός του ΡΙΚ συζητήθηκε όμως μετά από αίτημα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είπε... Διαβάστε περισσότερα στο ΒusinessΝews.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE