ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευχάριστα τα νεότερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην αερογέφυρα της Αγίας Φύλας, λίγο πριν τις 17:30 (15/04), αφού δεν φαίνεται σοβαρό.

Από τη σύγκρουση του λεωφορείου με προπορευόμενο ημιφορτηγό και συγκεκριμένα πλατφόρμα που μετέφερε όχημα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε μια καθηγήτρια και δυο μαθητές, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από αρμόδια αστυνομική πηγή.

«Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, εκ πρώτης όψεως, αλλά έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι μαθητές διευθετήθηκε να μεταφερθούν με άλλο λεωφορείο στην Πάφο», μας ανέφερε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο μετέφερε μαθητές από την Λευκωσία στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE