ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στο ύψος της Αγ. Φύλας – Πληροφορίες για λεωφορείο με επιβάτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στο ύψος της Αγ. Φύλας – Πληροφορίες για λεωφορείο με επιβάτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληροφορίες για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, στο ύψος της Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:20 (15/03) και σ΄ αυτό ενέχεται λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες. Φέρεται, σύμφωνα πάντα με την αρχική πληροφόρηση, να συγκρούστηκε με φορτηγό.

Νεότερη ενημέρωση: ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε στο ThemaOnline το γεγονός ότι σημειώθηκε τροχαίο στον συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να δίδει για την ώρα οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE