ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διενήργησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/03 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 30χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην οικία, ο 30χρονος θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο μια τσάντα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 40 γραμμάρια κάνναβης, 4 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, εντός της οικίας, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και ένας πλαστικός σπαστήρας στον οποίο υπήρχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη.

Ανακρινόμενος ο 30χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE