Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Digital Video Production - 2019 Showcase!

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Digital Video Production - 2019 Showcase!

Πρόσκληση στην παρουσίαση: Digital Video Production - 2019 Showcase!

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18:00, ελάτε στο φιλόξενο περιβάλλον του καφενείου ANANAs 8Bit και ενημερωθείτε για την κινηματογραφική παραγωγή στην Κύπρο. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με άλλους παραγωγούς και δημιουργούς, ενώ απολαμβάνετε ένα καφέ ή κρασί...

Η σκηνοθέτης Ντάινα Παπαδάκη [Πρόεδρος Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου] θα αναλύσει τις προκλήσεις της παραγωγής και διανομής μια ταινίας μικρού μήκους, με αφορμή την προσωπική της δουλειά.

Ο Jason Georgiades [Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Digital Video Production] θα παρουσιάσει δείγματα φοιτητικής παραγωγής. Θα γίνει επίσης αναφορά στην εξωστρεφή παρουσία του προγράμματος τόσο τοπικά, όσο και στο χώρο της διεθνούς παραγωγής, μέσα από προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης των φοιτητών.

Το σημαντικό ρόλο του οπτικοακουστικού υλικού για τις ανάγκες διαφήμισης, οπτικής επικοινωνίας και άλλων μορφών εμπορικής δραστηριοποίησης θα μας αναπτύξει η Παναγιώτα Μιχαήλ.

Ο συντονιστής του μεταπτυχιακού προγράμματος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, θα εγκαινιάσει την καμπάνια για τη δημιουργία οπτικοακουστικού αρχείου στα
πλαίσια λειτουργίας της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, που θα είναι διαθέσιμο στην ευρύτερη κοινότητα της Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE