ΠΑΦΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η 48χρονη Αλίνα – Εισφορές για τα παιδιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η 48χρονη Αλίνα – Εισφορές για τα παιδιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται την Παρασκευή 15/03 η 48χρονη Αλίνα Λοΐζου.

Κηδεύεται την Παρασκευή 15/03 η 48χρονη Αλίνα Λοΐζου που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της την Τρίτης (12/03).

Η άτυχη γυναίκα που καταλείπει δυο ανήλικα παιδιά, κηδεύεται στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Έμπα, στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 15/03.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά της θανούσας.

Υπενθυμίζουμε πως η 48χρονη μετέβη την Τρίτη 12/03 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, κατόπιν αδιαθεσίας που ένιωσε, για να λάβει εξιτήριο λίγη ώρα μετά.

Κατόπιν μερικών ωρών, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη ενώ στη συνέχεια εξέπνευσε.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, έδειξε πως ο θάνατος της 48χρονης μητέρας οφειλόταν σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρίσματος εγκεφάλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ – Ήταν στεναχωρημένη που απεβίωσε ο σκύλος της

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Καταλείπει δυο ανήλικα η Αλ. Λοΐζου - Έχει διαφυλαχτεί ο φάκελος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE