ΠΑΦΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η 48χρονη Αλίνα – Εισφορές για τα παιδιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η 48χρονη Αλίνα – Εισφορές για τα παιδιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται την Παρασκευή 15/03 η 48χρονη Αλίνα Λοΐζου.

Κηδεύεται την Παρασκευή 15/03 η 48χρονη Αλίνα Λοΐζου που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της την Τρίτης (12/03).

Η άτυχη γυναίκα που καταλείπει δυο ανήλικα παιδιά, κηδεύεται στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Έμπα, στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 15/03.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά της θανούσας.

Υπενθυμίζουμε πως η 48χρονη μετέβη την Τρίτη 12/03 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, κατόπιν αδιαθεσίας που ένιωσε, για να λάβει εξιτήριο λίγη ώρα μετά.

Κατόπιν μερικών ωρών, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη ενώ στη συνέχεια εξέπνευσε.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, έδειξε πως ο θάνατος της 48χρονης μητέρας οφειλόταν σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρίσματος εγκεφάλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ – Ήταν στεναχωρημένη που απεβίωσε ο σκύλος της

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Καταλείπει δυο ανήλικα η Αλ. Λοΐζου - Έχει διαφυλαχτεί ο φάκελος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.