Καιρός για νίκη λένε στον Εθνικό

Καιρός για νίκη λένε στον Εθνικό

Απέναντι στον Οθέλλο την Κυριακή θα αρχίσει την προσπάθεια του στα πλέι οφ ο Εθνικός Άχνας και το μοναδικό ζητούμενο είναι να επιστρέψει στις νίκες για να κάνει άλμα παραμονής στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη έχει να κερδίσει από τις 20 Δεκεμβρίου όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Οθέλλο και επικράτησε με 2-1 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απέναντι στην ίδια ομάδα μετά από δυόμιση μήνες η προσφυγική ομάδα θα προσπαθήσει για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Απόστολος Μακρίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ταλ και τον τραυματία Πιντσέλι, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE