Οδηγοί προσοχή! Επικίνδυνο σημείο στον αυτο/δρομο Λεμεσού - Πάφου λόγω κακοκαιρίας

Οδηγοί προσοχή! Επικίνδυνο σημείο στον αυτο/δρομο Λεμεσού - Πάφου λόγω κακοκαιρίας

Η Αστυνομία συστήνει όπως οι οδηγοί παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί στο εν λόγω σημείο. 

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, ιδιαίτερα στο ύψος της Αυδήμου, στην κατεύθυνση προς την Πάφο, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

 Λόγω των καταρρακτωδών βροχών, η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου είναι περιορισμένη.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.