ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος έσπασε το κεφάλι μεσήλικα γιατί ενοχλούσε τη γυναίκα του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος έσπασε το κεφάλι μεσήλικα γιατί ενοχλούσε τη γυναίκα του

Πρωτοφανής υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα…

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (13/03), 24χρονος εισήλθε στην οικία 60χρονου σε προσφυγικό συνοικισμό της πόλης και τον κτύπησε βάναυσα στο κεφάλι.

Ο παραπονούμενος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε επισκληρίδιο αιμάτωμα, κάταγμα κρανίου, κάταγμα κροταφικού οστού, διάχυτη παραχνοϊδή αιμορραγία και μικρές θλάσεις μετωποκροταφικού.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 24χρονος που καταζητείται φέρεται να εξαγριώθηκε γιατί ο μεσήλικας φέρεται να ενοχλούσε τη σύζυγό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE