Ν. Αναστασιάδης: «Μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες» - «Η δυσπιστία αυξάνεται»

Ν. Αναστασιάδης: «Μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες» - «Η δυσπιστία αυξάνεται»

Πρέπει να δούμε πώς αντιμετωπίζονται τα φαινόμενα που αυξάνουν τη δυσπιστία των πολιτών προς την πολιτική, δήλωσε απόψε Πέμπτη (14/3) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση ανοικτής συζήτησης που ο οργανισμός «Οξυγόνο» συνδιοργάνωσε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φαίνεται πως χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην πολιτική μετά τις λίστες με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «σαν αποτέλεσμα συμπεριφορών μας, μιλάω γενικότερα, έχουμε μια μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες, και δυστυχώς κάθε μέρα, είτε με την αμφισβήτηση θεσμών, είτε με τη σύγκρουση θεσμών, είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας αυτή η δυσπιστία αυξάνεται".

"Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει και να δούμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα που συνεπώς απωθούν τον κόσμο από την ενεργό εμπλοκή, είτε (τον απωθούν λόγω) περιφρόνησης», σημείωσε.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE