ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την PrimeTel για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την PrimeTel για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Σημαντική ανακοίνωση από την PrimeTel, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας την πενταετία 2019-2024.

Αναλυτικά:

Η PrimeTel, με αφορμή το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμάτων σε Μ.Μ.Ε αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας για την περίοδο 2019-2024, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Η PrimeTel επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι το περιεχόμενο συγκεκριμένων σημερινών δημοσιευμάτων είναι παραπλανητικό και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στη βάση δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ των μερών την οποία η PrimeTel τηρεί ευλαβικά, η PrimeTel κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αναμετάδοσης των εντός έδρας ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομόνοιας Λευκωσίας μέχρι και το 2024.

Η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της Ομόνοιας από το 2013 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση που έχει αναλάβει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE