Συνάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη με την ηγεσία της Ομοσπονδίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη με την ηγεσία της Ομοσπονδίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) συναντήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ στα πλαίσια γνωριμίας του Προέδρου με όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν την ΚΟΕΑΣ. Ο Πρόεδρος συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, τον ταμία Κωστάκη Μιτσίδη και τον Γενικό Διευθύντη, Αντώνη Γιωργαλλίδη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, καθώς και για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του χρυσού πρωταθλητή Μίλαν Τραίκοβιτς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης το μέλος του Δ.Σ ΚΟΑ Δώρα Κυριάκου καθώς και λειτουργοί του Οργανισμού.

Ο κ. Μιχαηλίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι ο στόχος του νέου Δ.Σ είναι πάντοτε μέσα στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας, να πάει ο αθλητισμός ακόμα ένα βήμα παραπέρα: «Είμαστε μαζί σας. Θέλουμε να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Να αγγίξουμε τους αθλητές και τους προπονητές με προοπτική».

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE