Κάλεσε Κολοβό και Μαυρία

Κάλεσε Κολοβό και Μαυρία

Γνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν και την Βοσνία για τα προκριμματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. 

Στους εκλεκτούς του Άγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκεται ο Καρνέζης, ο οποίος δεν αγωνιζέται καθόλου στη Νάπολι όπως και οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται οι Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σιώπης και Ρισβάνης.

Αναλυτικά η 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE