Πόπη Μουσκάτου: «Mιλάμε για τη μεγάλη ανάπτυξη στη Λεμεσό, αλλά δεν είδα πουθενά να ανοίγει μια νέα γκαλερί»

Πόπη Μουσκάτου: «Mιλάμε για τη μεγάλη ανάπτυξη στη Λεμεσό, αλλά δεν είδα πουθενά να ανοίγει μια νέα γκαλερί»

Η γνωστή καλλιτέχνης, Πόπη Μουσκάτου, μίλησε στο Lifenewscy για την προσωπική της άποψη όσον αφορά την σχέση της Κύπρου με την τέχνη και τις αδυναμίες που υπάρχουν αναμεσά τους. 

Ο λόγος για την Κύπρια ζωγράφο Πόπη Μουσκάτου η οποία ξεκίνησε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με την τέχνη. Όπως ανέφερε και η ίδια «πάντα παρατηρούσα χρώματα και σχήματα γύρω μου που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούσαν. Οι καλλιτέχνες έχουν ένα δικό τους τρόπο να παρατηρούν και να ερμηνεύουν τον κόσμο». Η Πόπη ακολούθησε, μετά τις σπουδές της στα Παιδαγωγικά, σπουδές και στις Καλές Τέχνες.

Μέσα από την συνέντευξή που είχαμε μαζί της, μιλήσαμε μεταξύ άλλων, και για την τέχνη στην Κύπρο, εάν υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια και κατά πόσον είναι δύσκολο ζώντας κανείς στην χώρα μας να ασχοληθεί με το εν λόγω επάγγελμα. 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE