ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι βροχές ανέβαλαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις… μήνες αγώνα της Ανόρθωσης με την Robo Markets ΑΕΛ. Η… ακαταλληλότητα της Σάλας του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του αγώνα για την 19η αγωνιστική σήμερα Τετάρτη στις 20:00. Ως εκ τούτου ο αγώνας μεταφέρθηκε για αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Η καταλληλότητα του γηπέδου θα ελεγχθεί το πρωί της Πέμπτης και εάν το πρόβλημα παραμένει ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» στις 20:00.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE