Δυσάρεστα νέα για τον Αλόνσο! Αυστηρή σύσταση από τους γιατρούς

Δυσάρεστα νέα για τον Αλόνσο! Αυστηρή σύσταση από τους γιατρούς

Άτυχος στάθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός που είχε ατύχημα στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, θα απουσιάζει από την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο πιλότος της McLaren Honda ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι του συνέστησαν νε ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί στο Grand Prix της Μελβούρνης στις 15 Μαρτίου. Παρόλο που ο Αλόνσο δεν φέρει τραύματα από το ατύχημα στη Βαρκελώνη, οι γιατροί είναι κάθετοι και θεωρούν ως πιο σωστό να ξεκουραστεί για ακόμη μερικές μέρες.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Φερνάντο αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τις συμβουλές των γιατρών κι έτσι τα δύο μονοθέσια τηςMcLaren θα έχουν πιλότους τον Τζένσον Μπάτον και τον αναπληρωματικό Κέβιν Μάγκνουσεν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE