Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 33χρονο – Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 33χρονο – Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε με θύμα 33χρονο οδηγό βυτιοφόρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο 33χρονος οδηγός του βυτιοφόρου, φέρεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να απωλέσει τον έλεγχο του οχήματός του και στη συνέχεια να συγκρούεται με σταθμευμένο όχημα που περίμενε στα φώτα τροχαίας.

Το σταθμευμένο όχημα έγινε «ράμπα» για το βυτιοφόρο το οποίο ανατράπηκε πριν να εκραγεί.

Το βυτιοφόρο όχημα ήταν φορτωμένο με 20 χιλιάδες λίτρα καυσίμων.

Ο άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του στο φλεγόμενο όχημα ενώ οι επιβάτες του οχήματος τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μεξικό.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE