ΕΥΚΑΙΡΙΑ για «άλμα» στην ΑΕΚ!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ για «άλμα» στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πλέον βλέπει το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (16/3) εκτός έδρας.

Στο οικοδόμημα των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας η σκέψη είναι μόνο μια. Πως θα φτάσουν στο διπλό, σε ένα γήπεδο που δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή παράδοση καθώς δυσκολεύονται και τις περισσότερες φορές έχουν και απώλειες.

Ξέρουν πως πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει ποιότητα και είναι ικανός για όλα, όμως πιστεύουν στο δικό τους σύνολο πως θα μπει στις τέσσερις γραμμές και θα πάρει τη νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν κερδίσει η ΑΕΛ την Ομόνοια στο ΓΣΠ να πάει στο 3ο σκαλοπάτι του πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE