ΛΑΡΝΑΚΑ: Έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού – «Μέσα» ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού – «Μέσα» ο 29χρονος

29χρονος ο οποίος φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού, τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση. 

Γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3), λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο αποπειράται να διαρρήξει συγκεκριμένο υποστατικό στη Λάρνακα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στον πίσω χώρο στάθμευσης του εν λόγω υποστατικού, να προσπαθεί να διαφύγει έχοντας τα φώτα του σβηστά. Έγινε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει αλλά αυτός εγκατέλειψε τη σκηνή με μεγάλη ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικού.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μετέβησαν στην οικία του όπου εντοπίστηκε και το όχημά του.

Ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σε εμφανή θέση στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, κόπτες σιδήρου και ζεύγος γαντιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τρίτη (12/3) το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.