Απίστευτη φωτογραφία της Κύπρου από το διάστημα – Πώς έγινε μετά τις συνεχείς βροχές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη φωτογραφία της Κύπρου από το διάστημα – Πώς έγινε μετά τις συνεχείς βροχές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

14:05 (12/03) - Πραγματικά κόβει την ανάσα η καταπράσινη Κύπρος, όπως απαθανατίστηκε πριν από 17 ώρες από Ρώσο κοσμοναύτη.

Ο λόγος για τον Oleg Kotov που με τη φωτογραφική του μηχανή τράβηξε ένα σπάνιο πλάνο, το οποίο παρουσιάζει την Κύπρο καταπράσινη, φαινόμενο διόλου άσχετο με τις συνεχείς βροχοπτώσεις και –ασφαλώς- την άνοιξη.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο ρωσικός κρατικός οργανισμός ROSCOSMOS, που έχει ως αντικείμενό του την ρωσική αεροδιαστημική βιομηχανία.

Η ιστοσελίδα in-cyprus.com κάνει και σύγκριση αυτής της φωτογραφίας με ένα πλάνο που είχε απαθανατίσει ο Γερμανός κοσμοναύτης Alexander Gers τον Οκτώβριο.


Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:

 

 

Η Κύπρος καταπράσινη. Με σκούρο χρώμα είναι οι οροσειρές.

Πηγή: in-cyprus.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.