ΛΕΜΕΣΟΣ: 140 χιλιάδες καρναβαλιστές άφησαν τόνους σκουπίδια – 23 άτομα καθάρισαν τα πάντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 140 χιλιάδες καρναβαλιστές άφησαν τόνους σκουπίδια – 23 άτομα καθάρισαν τα πάντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά την καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεμεσό, οργανώθηκε από τους «Φίλους της Γης Κύρπου» επιχείρηση ανακύκλωσης, στην οποία συμμετείχαν 23 εθελοντές.

H Επιχείρηση Ανακύκλωσης μετά την Παρέλαση που οργανώθηκε από τους Φίλους της Γης Κύπρου, με τη συμμετοχή 23 εθελοντών, διήρκησε 4 ώρες και κάλυψε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων περίπου.

Με τη βοήθεια ηλεκτρονικής ζυγαριάς υπολογίσαμε ότι μαζέψαμε 2,800 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών (σχεδόν 3 τόνους).  

Η μάχη ήταν ενάντια στον χρόνο και άνιση, αναφέρει δημοσίευση της Μη Κερδοσκοπικής Ομάδας στο Facebook, δεδομένου ότι οι καρναβαλιστές και οι θεατές ξεπέρασαν φέτος τις 140.000 κόσμο. 

Σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο, τα υλικά που μάζεψαν οι εθελοντές αντιστοιχούν στο 20% της συνολικής ποσότητας ανακυκλώσιμων υλικών που απορρίφθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE