Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά για τον Άλεφ! Δεν ΜΕΝΕΙ Αθήνα…

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά για τον Άλεφ! Δεν ΜΕΝΕΙ Αθήνα…

Όλα δείχνουν ότι ο Άλεφ Ντος Σάντος, δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά το Καλοκαίρι.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, αναφέρει ότι η διοίκηση της Ένωσης δεν προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, για να πάρει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου χαφ από την Μπράγκα.

Δεν νομίζουμε, ότι μπορεί κυπριακή ομάδα να… απλώσει τα χέρια της για τον πρώην παίχτη του Απόλλωνα, αφού έχει ανέβει η τιμή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE