ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη!

Ελλάδα: Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη!

Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο.

Πότισαν με αλκοόλ και χασίς μια νεαρή κοπέλα για να κάμψουν την αντίστασή της και να χορτάσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δυο Έλληνες στην Ξάνθη. Όταν εκείνη κατήγγειλε τον βιασμό της, εξακριβώθηκε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη παρανομία που είχαν διαπράξει οι δράστες.

Η 21χρονη Ελληνίδα κατέφυγε στην Ασφάλεια και υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός 35χρονου και ενός 29χρονου, οι οποίοι διασκέδαζαν μαζί της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο! Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν, αλλά η έρευνα στα σπίτια τους αποκάλυψε ότι είχαν πολύπλευρη παράνομη δραστηριότητα.

Εκτός από δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και 18 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων που κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή, κατασχέθηκαν ακόμη δυο φορητοί υπολογιστές, ένα tablet, τρία κινητά, έξι συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και διάφορα είδη ρουχισμού που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και εκτιμάται ότι προέρχονται από κλοπές! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης στον οποίο οδηγήθηκαν οι δράστες, τους άσκησε αρχικά δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών και η έρευνα για την προέλευση των ευρημάτων συνεχίζεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top