Ελλάδα: Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη!

Ελλάδα: Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη!

Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο.

Πότισαν με αλκοόλ και χασίς μια νεαρή κοπέλα για να κάμψουν την αντίστασή της και να χορτάσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δυο Έλληνες στην Ξάνθη. Όταν εκείνη κατήγγειλε τον βιασμό της, εξακριβώθηκε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη παρανομία που είχαν διαπράξει οι δράστες.

Η 21χρονη Ελληνίδα κατέφυγε στην Ασφάλεια και υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός 35χρονου και ενός 29χρονου, οι οποίοι διασκέδαζαν μαζί της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όταν μέθυσε, την οδήγησαν στο σπίτι του πρώτου όπου της έδωσαν να καπνίσει τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και την βίασαν και οι δυο! Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν, αλλά η έρευνα στα σπίτια τους αποκάλυψε ότι είχαν πολύπλευρη παράνομη δραστηριότητα.

Εκτός από δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και 18 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων που κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή, κατασχέθηκαν ακόμη δυο φορητοί υπολογιστές, ένα tablet, τρία κινητά, έξι συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και διάφορα είδη ρουχισμού που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και εκτιμάται ότι προέρχονται από κλοπές! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης στον οποίο οδηγήθηκαν οι δράστες, τους άσκησε αρχικά δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών και η έρευνα για την προέλευση των ευρημάτων συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE