ΛΕΜΕΣΟΣ: Της δάνεισε 2χιλ. και απαιτούσε 92χιλ με απειλές- Σύλληψη 39χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της δάνεισε 2χιλ. και απαιτούσε 92χιλ με απειλές- Σύλληψη 39χρονου

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό την Δευτέρα 11/3, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση τοκογλυφίας.

0 39χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε γυναίκα στις Αρχές, αναφέρει ρεπορτάζ του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, της δάνεισε το 2014 το ποσό των 2.000 ευρώ, τα οποία χρειαζόταν για να βοηθήσει φιλικό της πρόσωπο στην Ελλάδα.

Η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν προχώρησε στην εξόφληση του δανείου, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να ζητά από αυτήν τον Αύγουστο του 2018 ποσό 92.000.

Σε βάρος του 39χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της τοκογλυφίας, εκβίασης, απόσπασης χρημάτων με απειλές και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE