Έλιωσε με τον Εφραίμ – Τα τρυφερά λόγια και η πλάκα που έκανε στο τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλιωσε με τον Εφραίμ – Τα τρυφερά λόγια και η πλάκα που έκανε στο τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναυδη έμεινε η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την ίδια και την οικογένεια τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ‘Παράδοση κατ’ οίκον’ το βράδυ της Κυριακής (11/03) και εκεί ήρθε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ και να δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE