Νέο ζευγάρι-έκπληξη στην Ελληνική Showbiz! Λίγοι περίμεναν αυτοί την ανατροπή

Νέο ζευγάρι-έκπληξη στην Ελληνική Showbiz! Λίγοι περίμεναν αυτοί την ανατροπή

«Ανθίζουν» οι έρωτες στα ριάλιτι παιχνιδια. Μετά το ζευγάρι Βασάλου-Βαλαβάνη άλλο ένα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε προερχόμενο και αυτό από το Survivor! «Τύφλα να ‘χει» το Power Of Love!

Και ενώ τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον νικητή του Survivor Ηλία Γκότση να είναι ζευγάρι με τη Σόφη Πασχάλη, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική.

Αυτό καθώς ο γνωστός personal trainer, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της Σήλιας Αποστόλου, είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του, Εύη Σαλταφερίδου.

Οι δυο τους κυκλοφορούσαν μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο, όπως διαβάζουμε, είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν για πάνω από πέντε χρόνια ζευγάρι με την όμορφη Χριστίνα, η οποία δεν ανήκει στον χώρο της showbiz. Λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι στο οποίο αναδείχτηκε μάλιστα και νικητής, οι δυο τους χώρισαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE