Την «είδε» καλοκαίρι η Καινούργιου και ζεστάθηκε για τα καλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Την «είδε» καλοκαίρι η Καινούργιου και ζεστάθηκε για τα καλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Είπε να την «δει» αλλιώς η Κατερίνα Καινούργιου και σίγουρα όχι χειμερινά… 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φαίνεται πως ανυπομονεί τόσο πολύ για το καλοκαίρι, που ενώ έξω κάνει κρύο και βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Μαρτίου, η ίδια την έκανε για παραλία.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε το κόκκινο μαγιό της και μαζί με παρέα πήγε για «χειμωνιάτικες» βουτιές. 

Μάλιστα η ίδια ανέβασε αρκετά instastories στον επίσημό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας ότι πρόκειται για το πρώτο της μπάνιο! 

Δείτε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE