ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαία σύγκρουση στον αυτο/δρομο - Εγκατέλειψε την σκηνή 25χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαία σύγκρουση στον αυτο/δρομο - Εγκατέλειψε την σκηνή 25χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.40 το βράδυ της Κυριακής (11/03), λήφθηκε καταγγελία στην Αστυνομία από 59χρονο, ότι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, στο ύψος του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, δεύτερο αυτοκίνητο τον χτύπησε στην δεξιά πλευρά του οχήματος του και εγκατέλειψε τη σκηνή. 

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 25χρονος. Ο 25χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 81μg℅ αντί 9μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 73μg℅ αντί 9μg℅.

Ως εκ τούτου της επιδόθηκε εγγυητήριο έγγραφο για να εξασφαλιστεί η παρουσία της ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019, για καταχώρηση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top