ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογράφιζε τα διπλανά οχήματα επειδή ανησυχούσε για το πανάκριβο του αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογράφιζε τα διπλανά οχήματα επειδή ανησυχούσε για το πανάκριβο του αυτοκίνητο

Το είδαμε και αυτό σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας.

Ο καφές για τους περισσότερους είναι στιγμή χαλάρωσης, όμως απ’ ότι φαίνεται για τον συγκεκριμένο κύριο η επιλογή του να μετακινηθεί με το πανάκριβο του αυτοκίνητο δεν τον άφησε σε ησυχία.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο το οποίο έφτασε με το πανάκριβο του αυτοκίνητο σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας, σταθμεύοντας το στον ενδεδειγμένο χώρο δεν μπόρεσε να απολαύσει τον καφέ του καθώς η έγνοια του ήταν μπας και το γρατσουνίσει κάποιος.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κύριος προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, καθώς μέσα στην ανησυχία του επέστρεψε στο χώρο στάθμευσης και ξεκίνησε να φωτογραφίζει τα γύρω αυτοκίνητα ώστε να νιώθει πιο… ασφαλής.

Όπως ήταν λογικό η κίνηση του τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων της καφετέριας, με κάποιους να χαμογελούν και άλλους να ψιθυρίζουν. 

*φωτογραφία αρχείου

Χαράλαμπος Ζάκος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE