ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Όπως αποσαφηνίζουν οι πρώτες ενδείξεις για τον νεκρό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) αναίσθητος στο κρεβάτι, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι υπήρχε τραγική κατάληξη και στην σύζυγο του, αφού όταν τον εντόπισε η ίδια υπέστη σοκ και λιποθύμησε, λόγω του χαμού του συζύγου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και υποβάλλεται σε σχετικές εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή της.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζεύγος εκείνες τις ώρες βρισκόταν μόνο στο εξοχικό του, σε επαρχία της Λάρνακας. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE