Aφεντικό της Ryanair: Μόνο 5 αεροπορικές θα επιβιώσουν – Αναφορά και στην κυπριακή Cobalt

Aφεντικό της Ryanair: Μόνο 5 αεροπορικές θα επιβιώσουν – Αναφορά και στην κυπριακή Cobalt

Οι 5 αεροπορικές εταιρείες που θα επιβιώσουν σύμφωνα με το αφεντικό της RyanAir, Michael O’Leary.

To αφεντικό της Ryanair, σε μια ασυνήθιστη συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική, The Mail on Sunday, προέβλεψε πως αντίπαλες του αεροπορικές εταιρείες είτε θα κλείσουν, είτε θα εξαγοραστούν τα επόμενα πέντε χρόνια.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Wizz Air, Norwegian Air, Alitalia και Air Portugal θα πέσουν στα χέρια άλλων τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ άλλες αεροπορικές θα μείνουν χωρίς δουλειά, λόγω των υψηλών τιμών των καυσίμων, του Brexit αλλά και σε ενδεχόμενων απεργιών και καθυστερήσεων στα αεροδρόμια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE