Κορίτσι γίγαντας: 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά

Κορίτσι γίγαντας: 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά

Η Αλίγια Σαλίμ (Aliya Saleem) από το Τζαρκχάντ (Jharkhand) της Ινδίας είναι 10 μηνών και ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά. Ζυγίζει δηλαδή όσο ένα κορίτσι έξι ετών!

Η Αλίγια γεννήθηκε 4 κιλά, τίποτα το ακραίο δηλαδή, αλλά από εκεί και μετά το μωρό άρχισε να γίνεται ένας μικρός γίγαντας.

Οι γονείς της ανησυχούν για την υγεία της, καθώς στο παρελθόν έχασαν ένα άλλο παιδί τους σε ηλικία μόλις ενός έτους επειδή κι εκείνο είχε πάρει πολύ περισσότερο βάρος από όσο έπρεπε.

Η 25χρονη μητέρα της, Σαμπάνα Παρβίν (Shabana Parveen) δήλωσε:

«Λίγους μήνες μετά τη γέννησή της, άρχισε να παίρνει βάρος. Από τότε πρέπει να της αγοράζουμε κάθε δύο εβδομάδες καινούρια ρούχα γιατί τα προηγούμενα γίνονται πολύ στενά».

Η υγεία της μικρής είναι σε κίνδυνο όμως οι γονείς της δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για της παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Ο 28χρονος πατέρας της Μοχάμεντ Σαλίμ (Mohammad Saleem) δήλωσε στη βρετανική Daily Mail:

«Προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά είναι να την πάμε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί στο χωριό δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια από τι πάσχει. Πήγαμε την Αλίγια και σε έναν γιατρό στο Ράντσι. Αφότου την κοίταξε, ο γιατρός μάς πρότεινε να την πάμε σε άλλη πόλη, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά αυτό».

Παρ” όλα αυτά, οι γονείς της, κατάφεραν να μεταφέρουν την Αλίγια στο Νοσοκομείο Φόρτις, λίγο έξω από το Δελχί όπου ο παιδίατρο Κρισάν Τσουγκχ (Krishan Chugh) είπε:

«Είναι το πιο βαρύ παιδί σε αυτή την ηλικία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό θα μπορούσε να είναι υπόθεση είτε νοσογόνου παχυσαρκίας ή ακόμη και μιας ορμονικής ανισορροπίας. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις πριν προβούμε στην ακριβή διάγνωση. Η θεραπεία εξαρτάται από τη διάγνωση που θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE