ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ στο ΓΣΠ για το τρίποντο που θα την οδηγήσει στο τρίτο σκαλοπάτι! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ στο ΓΣΠ για το τρίποντο που θα την οδηγήσει στο τρίτο σκαλοπάτι! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ (10/3) για την 2η αγωνιστική των play off.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ξέρει τις δυσκολίες τέτοιων αναμετρήσεων και σίγουρα θα τόνισε στους παίκτες του, που επίσης ξέρουν από ντέρμπι, πως χρειάζεται προσοχή και τα 90 λεπτά και αυτοσυγκέντρωση στο μέγιστο επίπεδο. Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ πιάννει την ΑΕΛ στην 3η θέση που έχει 45 βαθμούς.

Ο Βάσκος τεχνικός των Λαρνακέων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ακοράν, Κάσες και Τρισκόφσκι. Αμφίβολος ο Τέτε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο ο Ιδιάκεθ αναμένεται να επιλέξει το 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Τόνιο, στην άμυνα οι Καταλά – Μόισοφ – Γκαρσία. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λαρένα – Σάστρε που θα έχουν δεξιά τους τον Ίγκορ και αριστερά τον Χέφελ. Στην τριπλέτα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Γιάννου – Τζέφρεν – Ακίνο.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Τρουγιόλς – Αντωνιάδης, ενώ πιο λίγες είναι οι πιθανότητες του Φλοριάν που επανήλθε μεν από τον τραυματισμό του όμως θέλει ακόμη λίγο χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE