Μπορεί φέτος, στη δεύτερη σεζόν του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» το νερό να έχει μπει πια στο αυλάκι, το τηλεπαιχνίδι να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στους κυπριακούς πίνακες τηλεθέασης και οι ανήκουστες απαντήσεις των παικτών να γίνονται treding topic στα κοινωνικά δίκτυα της Ελλάδας, όμως στην αρχή τα πράγματα ήταν κατά τι διαφορετικά.
«Εννοείται ότι αγχώθηκα πάρα πολύ. Γιατί είναι ένα παιχνίδι με επίκεντρο τον παρουσιαστή. Αυτός χρεώνεται και την επιτυχία, αλλά και την αποτυχία. Πάλεψα πολύ για να βρω τον ρόλο, τα όρια μου, τον τρόπο που θα απευθυνθώ στους Κύπριους παίκτες: Η Κύπρος είναι ένας μικρός τόπος και το να προσβάλλεις κάποιον στην τηλεόραση δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μπορεί στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων ή στην Αγγλία των 60 εκατομμυρίων να περνά απαρατήρητο ή ανώδυνα, όμως στην Κύπρο των 800.000 είναι διαφορετικά. Το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω τον «Κρίκο», στις διακοπές του Αυγούστου, είχα αρρωστήσει από το άγχος. Πήρα τηλέφωνο την Έλενα Ακρίτα, με την οποία έχουμε φιλική σχέση. Εκείνη μέσα από την πείρα και τη σοφία της με προέτρεψε να το προσαρμόσω πάνω μου. Να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω πως τότε το βρήκα», εξήγησε στο Gala.
O «Πιο Αδύναμος Κρίκος» βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε τηλεπαρουσιαστή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Αν Ρόμπινσον, η εμβληματική παρουσιάστρια της βρετανικής εκδοχής του παιχνιδιού, ήταν τόσο καλή «κακή» ώστε πείστηκε να μετοικήσει στις ΗΠΑ για την αμερικανική μεταφορά του. Άραγε ο Τρύφωνος θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Αθήνα με αφορμή τον «Κρίκο»;
«Το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω είναι να μεταφέρω το παιχνίδι σε ελληνικό κανάλι με Ελλαδίτες παίκτες. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά μόνο σκέψεις προς το παρόν»