ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι για το Καρναβάλι- Ενημερωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι για το Καρναβάλι- Ενημερωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε

Ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με την καρναβαλίστικη παρέλεση στη Λεμεσό και τους δρόμους που θα πραμείνουν κλειστοί. 

Λόγω της μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λεμεσό την Κυριακή 10 Μαρτίου, 2019 και ώρα 13:00, με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

-Από τα φώτα τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 λόγω της συγκέντρωσης των αρμάτων.

-Η παρέλαση θα ακολουθήσει τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Πολεμιδιών (FAIRWAYS). Για λόγους οδικής ασφάλειας η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

-Η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ αναμένεται να κλείσει από τις 12:00 και να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 21:00. Για λόγους οδικής ασφάλειας, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τα φώτα Τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

-Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δρόμοι Βόρεια και Νότια της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος) μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των επί καθήκοντι αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης του Δήμου Λεμεσού και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Το Καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού η ώρα 21:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE