Νάρκη με πυροκροτητή χωρίς εκρηκτική γόμωση βρέθηκε σε αποσκευή εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο Sheremetyevo

Νάρκη με πυροκροτητή χωρίς εκρηκτική γόμωση βρέθηκε σε αποσκευή εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο Sheremetyevo

Μία νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτική γόμωση εντοπίστηκε σήμερα στην αποσκευή ενός εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας (Sheremetyevo International Airport) μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.


Σύμφωνα με το υπουργείο, σήμερα το πρωί ένα αντικείμενο που έμοιαζε με νάρκη εντοπίστηκε στην διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου της αποσκευής του εργαζόμενου.

Οι πυροτεχνουργοί αργότερα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτικό γέμισμα, παρά το γεγονός ότι "ίχνη εκρηκτικών υπήρχαν στο εσωτερικό της νάρκης.

Ο εργαζόμενος επέστρεφε στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στην Ρωσία, ενώ ισχυρίστηκε πως αγόρασε την άδεια νάρκη "για την προσωπική συλλογή του" σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Ο ίδιος εργαζόμενος άργησε για την προγραμματισμένη πτήση του, ενώ αργότερα του παρασχέθηκε βοήθεια για την ανανέωση του εισιτηρίου του και την αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη, χωρίς τη νάρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE