Με ένα σωρό προβλήματα για ν’ ανέβει ένα σκαλί

Με ένα σωρό προβλήματα για ν’ ανέβει ένα σκαλί

Μέσα στο ΓΣΠ η ώρα 18:00 η Ομόνοια αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Θέλοντας να μαζέψει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση, η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή, πέρα από το ότι αγωνίζεται στο ΓΣΠ, να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Η αντίπαλος είναι ένα βαθμό πιο ψηλά από την Ομόνοια, με τους «τριφυλλοφόρους» να καλούνται, μέσα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει, να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Παναγή, Πρέτσε, Φώτη και Αντζαγκούν.

Πιθανή ενδεκάδα για την Ομόνοια είναι Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βύντρα και Κούσουλου, με Μαυρίας στο δεξί και Μανρίκε στο αριστερό αμυντικό άκρο.  Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Κατελάρης, Γκόμες, Σοάρες.  Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Κολοβός και Τζιωνής με τον Ραμίρες στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE