ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση 11χρονης -Τον... άδειασε το Ανώτατο

ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση 11χρονης -Τον... άδειασε το Ανώτατο

Κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, ζήτησε έφεση για την ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αναφέροντας ότι πρόκειται για σκευωρία εναντίον του, από την μητέρα της ανήλικης, η οποία ήταν συμβία του. 

Αντιμέτωπος με οκτώ κατηγορίες μεταξύ αυτών σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και άσεμνη επίθεση, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών από το Κακουργιοδικείο, με το Εφετείο να επικυρώνει την καταδίκη.  

Τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν στο διάστημα Μαϊου 2015 - Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Φιλελεύθερος’, εναντίον του κατηγορούμενου εκτός από την μαρτυρία της ανήλικης και της μητέρας της, υπήρξε και μαρτυρία από πρώην εργοδοτούμενη του, που της είχε εκμυστηρευτεί στην παρουσία τρίτου προσώπου, ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη σε τέσσερις περιπτώσεις.  

Στην απόφαση του το Εφετείο έκρινε ότι δεν υπήρχε περιθώριο ανατροπής της απόφασης του Κακουργιοδικείου, αλλά ούτε και περιορισμός της ποινής. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE