ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 52χρονου για παιδική πορνογραφία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 52χρονου για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη 52χρονου προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (08/03) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. 

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol ότι κάτοχος συγκεκριμένου λογαριασμού απέστειλε σε άλλο πρόσωπο ηλεκτρονικά ένα βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν χθες με δικαστικό ένταλμα στη σύλληψη του 52χρονου. 

Επίσης, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 52χρονου στη Λεμεσό, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE