Από την… ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στο ντέρμπι του ΓΣΠ ο ψηλός ρεφ

Από την… ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στο ντέρμπι του ΓΣΠ ο ψηλός ρεφ

Διαιτητής του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ είναι ο Βασίλης Δημητρίου.

Ο ψηλός ρεφ ήταν ο διαιτητής του παιχνιδιού της περασμένης Τετάρτης για το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας μεταξύ του Εθνικού Άχνας και του Οθέλλου Αθηαίνου.

Το παιχνίδι εκείνο όταν τέλειωσε βρήκε τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να τα… βάζουν με τον Βασίλη Δημητρίου, με τον τελευταίο να βγάζει την κόκκινη κάρτα και να την δείχνει σε παίκτη του Οθέλλου, συγκεκριμένα τον Σάσι.

Από το παιχνίδι στο Δασάκι ο Βααίλης Δημητρίου ξανά στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας για το ντέρμπι του ΓΣΠ.

Διαβάστε: 

Το ντέρμπι τέλειωσε, ο Βασίλης Δημητρίου δέχθηκε… ΕΠΙΘΕΣΗ και έβγαλε την κόκκινη κάρτα

Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE