Τραμπ: Μίλησα με τον Πούτιν, υπάρχει καλή πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social πως συνομίλησε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν την Πέμπτη.
Πολλά γράφτηκαν σχετικά με το ζευγάρι, όπως ότι η ηθοποιός έχει επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι!
Κάτι τέτοιο ωστόσο μια φωτογραφία έρχεται να διαψεύσει με τον πιο επίσημο τρόπο!
Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το φωτορεπορτάζ του περιοδικού Beautiful People, που αναμένεται να κυκλοφορίσει την Κυριακή (10/3)!
Ο φωτογραφικός φακός του Beautiful People πέτυχε το ζευγάρι πιο αγαπημένο από ποτέ, κόντρα στις φήμες που το ήθελαν χώρια.
Το στιγμιότυπο που υπάρχει μάλιστα στο εξώφυλλο του έντυπου απεικονίζει το ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ, να ανταλλάζει ένα φιλί στα χείλη.
Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Instagram, του περιοδικού.
Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες προηγουμένως, η κυπριακή εκπομπή 'Όλα καλά', με αποκλειστικό ρεπορτάζ, διέψευσε επίσης τις φήμες για χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κυπριακή εκπομπή έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού των Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις