ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι –«Δεν είναι σοβαρά»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι –«Δεν είναι σοβαρά»

Τροχαίο ατύχημα με ενεχόμενο μοτοσικλετιστή στην οδό Αριστοφάνους στον Στρόβολο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 (08/03).

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση που λάβαμε «μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί στο κεφάλι, παρόλο που φορούσε κράνος».

Ωστόσο, ευτυχώς, όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση που λάβαμε από την Αστυνομία, «τα τραύματα που υπέστη ο μοτοσικλετιστής είναι εξωτερικά και δεν φαίνεται να είναι σοβαρά, αλλά θα υποβληθεί προληπτικά σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις , στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE