ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαραλαμπίδου για πόρισμα: «Ο Χάρης είναι έξυπνος – Υπέρτατη ασέβεια στον Κύπριο πολίτη»

Χαραλαμπίδου για πόρισμα: «Ο Χάρης είναι έξυπνος – Υπέρτατη ασέβεια στον Κύπριο πολίτη»

Με τοποθέτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχολίασε τόσο το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, όσο και την αντίδραση της Κυβέρνησης για αυτό.

Αρχικά η κα. Χαραλαμπίδου αναφέρει: «Όλα αυτά που καταγράφει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ισχυρίζεται ο Πρόδρομος (σ.σ. Προδρόμου) είναι τα ίδια που ακούγαμε στο κοινοβούλιο για να δικαιολογήσει ο Χάρης τα αδικαιολόγητα. Υπάρχει ένα πόρισμα. Τεκμηριωμένο και ολοκληρωμένο που τους καίει».

Ισχυρίζεται επίσης ότι όλα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του για το πόρισμα ο Πρόεδρος είναι αυτά ακούστηκαν στην ερευνητική επιτροπή.   

«Βγήκε το πόρισμα. Η όλη αντίδραση της κυβέρνησης είναι η υπέρτατη ασέβεια στον Κύπριο πολίτη που παρακολουθεί άναυδος», σημειώνει.    

Από εκεί και πέρα το ερώτημα είναι ένα σημειώνει: «Είχε την πολυτέλεια να αφήσει ακάλυπτο τον Χάρη ο Πρόεδρος; Και αν ο Χάρης μπορεί να τεκμηριώσει ότι ο Πρόεδρος γνώριζε τα πάντα; Μαζί και πολλά άλλα;»   

«Ο Χάρης είναι έξυπνος» αναφέρει, και συμπληρώνει: «Ξέρει να φυλάει τα νώτα του».

Τέλος ανέφερε: «Και βεβαία εκτεθειμένο αφήνουν και οι δυο τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ που δήλωνε σεβασμό και αποδοχή στο πόρισμα , πριν βεβαία να εκδοθεί και να κάψει κυβέρνηση και Υπουργό».     

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top